Yhteystiedot

Salibandyn Tuki -Säätiö
Alakiventie 2
00920 Helsinki
Puh. 09-4542 140
www.salibandysaatio.net

Säätiön hallitus (2019-2020):
Matti Ahde, pj
Marjo Liljelund, vpj
Ismo Haaponiemi, jäsen
Risto Kauppinen, jäsen

Säätiön asiamies:
Jari Kinnunen
gsm 0400-529 000
email jari.kinnunen(at)salibandy.fi

Uutiset

17.6.2020Salibandyn Tuki -säätiö ja F-liigaseurat käynnistävät yhteisen varainkeruukampanjanLue lisää »5.6.2020Salibandyn Tuki -säätiö jakaa 2. vaiheen avustuksia salibandyseuroille kaikkiaan 76.700 euroaLue lisää »5.6.2020Salibandyn Tuki -säätiö jakaa 2. vaiheen avustuksia salibandyseuroille kaikkiaan 76.700 euroaLue lisää »

Uusimmat kuvat

Salibandyn Tuki -säätiö ja F-liigaseurat käynnistävät yhteisen varainkeruukampanjan

17.06.2020

Salibandyn Tuki -säätiö ja 25 F-liigaseuraa käynnistävät yhteisen varainkeruukampanjan seurojen elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Korona -pandemia on saattanut urheiluseurat tukalaan asemaan. F-liigaseurat toimivat paikallisesti merkittävänä liikuttajana ja hyvinvoinnin luojana. Jotta seurojen arvokas työ lasten ja nuorten liikuttamisen mahdollistamiseksi sekä elämysten ja kokemusten tuottamiseksi kuntalaisille voidaan turvata tulevaisuudessakin, toivotaan ihmisiltä lahjoituksia seuroille. TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Toni Autio iloitsee kampanjan käynnistymisestä: ” Isku keväällä oli äärimmäisen kova ja jouduimme todella tiukkaan paikkaan, kuten moni muukin urheiluseura. Vaikka näyttäisi, että pahin on ehkä ohi, niin edelleen kaikki tuki toiminnan jatkumisen varmistamiseksi on enemmän kuin tarpeen.”

”Varainkeruukampanjassa on Salibandyn Tuki -säätiö omilla keräys kohteillaan ja kaikki 25 F-liigaseuraa kukin omalla kohteellaan. Kaikki tämä tapahtuu säätiölle myönnetyn rahankeruuluvan puitteissa”, toteaa säätiön asiamies Jari Kinnunen ja jatkaa: ”Lahjoittaja kohdentaa lahjoituksensa tietylle seuralle tai säätiölle. Lahjoituksen voi tehdä kerta- tai kuukausilahjoituksena.” 85% lahjoitussummasta maksetaan tuettavalle kohteelle. 15% hallinnointikululla katetaan Salibandyn Tuki – Säätiön, Fair Donation Oy:n ja maksunvälittäjän kustannukset. Lahjoitukset tapahtuvat luottokorttimaksuina. Maksujen välittäjänä toimii luottokorttiyhtiö Stripe, joka tilittää lahjoitusvarat suoraan säätiön tilille, josta ne ohjataan kyseiselle lahjoituskohteelle/seuralle.

”Salibandyn Tuki -säätiön vastuullinen toiminta seuraorganisaatioiden taloudellisesta tukemisesta on saanut laajasti kiitosta F-liigassa pelaavien joukkueiden keskuudessa. Salibandyn Tuki -säätiön ansiosta käynnistyvä varainkeruukampanja tukee erinomaisella tavalla lajin yhteisöllisyyden vahvistamista ja avaa merkittävän mahdollisuuden ohjata tukea suoraan seuroille. Pidän varainkeruu -kampanjaa merkittävänä toimenpiteenä, joka vahvistaa seuraorganisaatioiden mahdollisuuksia saada lisäresurssia toimintansa kehittämiseen. Se, että mukana ovat kaikki F-liiga joukkueet on upea asia ja ilmentää hyvin Suomen suurimman liigan tasa-arvoista toimintatapaa” kiittelee F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen

Myös Tampereen Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola on kovin huolissaan seuratoiminnan tulevaisuudesta: ”Koronan aiheuttamana salibandyseurojen elinvoimaisuus ja dynaamisuus on tullut entistä haasteeellisemmaksi. Todella upeaa, että tämän konseptin avulla lahjoitusten tekeminen on helppoa niille tahoille, jotka haluavat auttaa F-Liigan seuroja.”

Kooveen toiminnanjohtaja Juuso Laamanen kiittelee yhteistyötahoja, jotka ovat mahdollistaneet kampanjan käynnistämisen: ”Korona pääsi yllättämään suomalaisen yhteiskunnan lähes tulkoon housut kintuissa. Innovatiiviset tavat toiminnan tukemiseksi ovat kultaakin arvokkaampia salibandyseuroille tässä vaiheessa, kun toiminnan edellytyksiä turvataan ja taataan tulevaisuutta silmällä pitäen. Olen erittäin kiitollinen Salibandyn Tuki –säätiölle aktiivisesta otteesta olla mukana F-liigaseurojen tukena haastavien aikojen aikana. Iso kiitos kaikille kampanjan yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistatte uniikin tavan olla osa suomalaista urheilua ja salibandya.”

Fair Donation Oy:n hallituksen puheenjohtaja Seppo Saari on tyytyväinen kampanjan käynnistymiseen:Digitalisaation hyödyntäminen tulee tehostamaan myös urheiluseurojen varainkeruuta. Salibandyväki näyttää tässä ennakkoluulottomasti esimerkkiä muille  ja toimii suunnannäyttäjänä. Lahjoittamisen helppous, läpinäkyvyys, luotettavuus sekä kohdennettavuus ovat palvelumme avainsanoja, joihin tukeutuen voimme yhdessä monipuolistaa salibandyn kasvun tarvitsemaan rahoitusta.”

Varainkeruu on luvanvaraista ja valvottua toimintaa. Palvelun tarjoaa suomalainen Fair Donation ja maksujenvälittäjänä toimii Stripe, joka on luetettava maailmanlaajuinen alustatalouden maksuvälittäjä.

Lahjoittamaan pääsee kampanjasivuilla: https://salibandy.fairdonation.com/

Lisätietoja:

 

Salibandyn Tuki -säätiö

Jari Kinnunen

gsm 0400-529 000

email jari.kinnunen@salibandy.fi

 

Fair Donation Oy

Seppo Saari

gsm 0400 430 810

email seppo.saari@fairdonation.fi

 

Sampo Tolkki

gsm 040 7666 943

email sampo.tolkki@fairdonation.fi

17.06.2020Salibandyn Tuki -säätiö ja F-liigaseurat käynnistävät yhteisen varainkeruukampanjan
05.06.2020Salibandyn Tuki -säätiö jakaa 2. vaiheen avustuksia salibandyseuroille kaikkiaan 76.700 euroa
05.06.2020Salibandyn Tuki -säätiö jakaa 2. vaiheen avustuksia salibandyseuroille kaikkiaan 76.700 euroa
08.05.2020Salibandy Tuki -säätiö julistaa vuoden 2020 avustukset haettavaksi (vaihe 2.)
30.04.2020Tukea Salibandyseuroille koronan aiheuttamaan ahdinkoon
06.04.2020Salibandy Tuki -säätiö julistaa vuoden 2020 avustukset haettavaksi (vaihe 1.)
02.04.2020Salibandyn Tuki -säätiö mukaan avustustalkoisiin hädän hetkellä
20.12.2019In Memoriam: Kunniapuheenjohtaja Matti Ahteen muistolle
09.12.2019Salibandyn Tuki -säätiön vuoden 2019 avustukset on päätetty
04.09.2019Salibandyn Tuki -säätiö julistaa vuoden 2019 avustukset haettavaksi

Siirry arkistoon »